Kentekenherkenning

U bent op zoek naar een kenteken camera? 

E.B.T.C. BV levert een professionele kenteken camera met de bijbehorende software. Hiermee kunt u eenvoudig uw terrein beveiligen, zodat er alleen toegang wordt gegeven aan voertuigen die zijn geregistreerd in uw software. Nieuwe bezoekers moeten zich altijd eerst bij u melden. Naast de kenteken camera levert E.B.T.C. BV een breed assortiment toegangsautomatiseringsproducten en camerasystemen.
 
Kenteken 5Gezicht software Kenteken 3
Hoe werkt een kenteken camera?
Bij uw terrein heeft u een toegangspoort, slagboom of verkeerspaal. Voor de inrijpoort is een detectielus aangelegd welke het voertuig zal detecteren. Zodra een voertuig wordt gedetecteerd zal er een signaal worden gegeven aan de kentekencamera. De kenteken camera zal een foto maken van het kenteken en deze sturen naar de kentekenherkenning software. Deze software zal het kenteken herkennen en de inrijpoort of slagboom een signaal geven om open te gaan.
 
Eenvoudige kenteken herkenning software
Onze kenteken camera wordt geleverd met de bijbehorende kentekenherkenning software. Deze zal alle kentekens die door de kentekencamera in beeld worden gebracht registreren. Met behulp van de software wordt vervolgens aangegeven welke voertuigen wel of geen toegang mogen krijgen tot uw terrein, of alleen tijdens een bepaalde periode. U kunt daarnaast de poort of slagboom met behulp van de kenteken software handmatig openen.
Kenteken software