Waarom E.B.T.C. BV?

Wanneer u van plan bent een installatie van E.B.T.C. BV aan te schaffen, dan wilt u er zeker van zijn dat u jarenlang zorgeloos plezier van uw aangeschafte toegangscontrole heeft. E.B.T.C. BV heeft jarenlange ervaring, verkoopt alleen maar topkwaliteit merken en is zeer transparant met prijzen en systeemopbouw. E.B.T.C. BV denkt met u mee over het beste systeem voor uw situatie, geeft een eerlijk en passend advies en werkt met zeer ervaren monteurs die uw systemen met de grootste zorgvuldigheid installeren.
 
 
Rendement
 
 
 
 
RENDEMENT
E.B.T.C. BV streeft naar een zo hoog mogelijk economisch en technisch rendement van de geplaatste systemen.

Kwaliteit 2 

 
 
 
 
 
KWALITEIT
E.B.T.C. BV levert alleen topkwaliteitsproducten, zo werken wij alleen hoogwaardige materialen
en A-merken. E.B.T.C. BV draagt dan ook zelf de volledige garantie!
 
 
betrouwbaar
BETROUWBAARHEID
Eerlijke voorlichting vormt de basis voor een betrouwbaar bedrijf. Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te adviseren over de mogelijkheden van een toegangssituatie. Wat is er mogelijk en wat is er vooral niet mogelijk?
Op basis hiervan ontvangt u een advies over welk systeem het beste bij u past, zodat u daarna jarenlang plezier heeft van uw toegangscontrole.
 
 
Maatwerk
MAATWERK
Toegangssituatie ‘s  vragen vaak om maatwerk. Elke situatie en beveiligingsniveau is dan ook weer verschillend,
wij bekijken samen met u wat de beste opstelling is, waardoor u het meeste rendement haalt uit uw installatie.
 
 
Badge3
TOEGANGSCONTROLE
Welke kaartleessystemen werken op onze tourniquets en toegangspartijen:
Onze systemen werken met potentiale contacten. Dit betekend dat bijna alle systemen aan te sluiten zijn op onze producten. Ook producten zoals vingerlezer, (vingerafdruk) handpalmherkenning etc. werken op onze systemen. E.B.T.C. BV kan u ook een kaartleessysteem op maat leveren, E.B.T.C. BV heeft vele merken in het pakket zitten van standalone tot netwerksystemen.
 
 
Minten Keyprocessor Net2 Paxton Siedle Sesam Prastell Methon  Imtech Chubbvarel Jade Salto Nedap Aeos ADT Elbo Bosch  Vconsyst  Heras Bouwbeveiliging CAT C.A.T. Besam Aras Ewald G4S Geran Nsecure Legrand Pass Get Assa Abloy